BlackBerry Z30 verkrijgbaar in Nederland

BlackBerry-Z30-voorkantDe nieuwe BlackBerry Z30 is vanaf nu in Nederland te koop. Webshop Belsimpel heeft deze BlackBerry in zijn assortiment en levert deze in 24 uur. De BlackBerry Z30 zou voorlopig weleens de laatste smartphone voor de particuliere markt kunnen zijn, want zoals iedeen al weet, gaat het niet goed met de Canadese smartphone producent.

De BlackBerry Z30 is daarentegen wel de beste BlackBerry smartphone die ooit op de markt verschenen is. Zo heeft dit toestel een 5 inch 720p scherm en is het toestel snel danzkij de 1,7 GHz dualcore processor van Qualcomm. Daarnaast ondersteunt de Z30 4G internet, zodat je lekker snel kunt internetten.

Verder draait deze BlackBerry op het besturingssysteem BlackBerry OS 10.2, waarin reeds enkele verbeteringen zijn doorgevoerd ten op zichte van de eerste versie van BlackBerry OS 10. Zo is de BlackBerry Hub verbeterd en kun je binnen apps reageren via BlackBerry Messenger. Verder toont het het lockscreen nu ook notificaties.

 

Belsimpel biedt de BlackBerry Z30 op dit moment voor €527. Kijk op de toestel pagina voor een uitgebreide beschrijving en specificaties van de BlackBerry Z30.

 

BlackBerry 10 Toestellen nu met gratis 64GB geheugenkaart!

blackberry z10-64-gb-geheugenkaartAls je twijfelt over de aankoop van één van de nieuwe BlackBerry 10 toestellen, de BlackBerry Z10 of de BlackBerry Q10, dan hebben we nu een actie om je over de streep te trekken. Tot 31 augustus krijg je namelijk een gratis 64GB geheugenkaart ter waarde van €49,95 bij een BlackBerry Z10 of Q10. Het standaard opslaggeheugen is 16GB, dus samen met deze 64GB heb je dan een totaal van 80GB opslaggeheugen, waardoor je (heel) veel muziek kunt opslaan, evenals foto's en video's. Om aanspraak te maken op deze 64GB geheugenkaart moet je het volgende formulier op blackberrypromotions.nl invullen.

Wij denken dat het zelfs voor huidige Nederlandse BlackBerry Z10 en Q10 gebruikers mogelijk is om deze 64GB kaart te bemachtigen via deze actie, maar dit kunnen we helaas niet checken. Maar proberen lijkt het ons wel de moeite waard.

Ook de prijzen van de BlackBerry Z10 en Q10 zijn de laatste maand sterk gezakt, waardoor het al steeds voordeliger werd om een nieuw BlackBerry 10 toestel aan te schaffen. Des te meer reden dus om nu voor BlackBerry 10 te kiezen. In ons linkermenu vind je de beste BlackBerry Z10 en Q10 aanbiedingen.

 

 

BlackBerry Z10 in prijs verlaagd

BlackBerry-Z10-prijs-verlaagdDe nieuwe BlackBerry Z10 is al sinds enige tijd in Nederland te koop en volgens BlackBerry overtreffen de verkoopcijfers de verwachtingen. Als je twijfelt om een BlackBerry Z10 te kopen, kunnen we melden dat de BlackBerry Z10 onlangs in prijs is verlaagd met zo'n €50. Je kunt nu namelijk de nieuwe BlackBerry bij Studentmobiel bestellen voor €543. Hiermee is de BlackBerry Z10 ruim €100 goedkoper dan toestellen als de Samsung Galaxy S4 en HTC One.

Met de nieuwe Z10 heb je de beschikking over het nieuwe besturingssysteem BlackBerry OS10, met onder meer al je berichten verzameld in BlackBerry Hub. BlackBerry 10 is een nieuw besturingssysteem, maar er zijn reeds meer dan 100.000 apps voor beschikbaar en elke dag verschijnen ook Nederlandse apps voor BlackBerry 10, zoals Nu.nl en de NOS app. Meer informatie over de BlackBerry Z10 en het nieuwe BlackBerry 10 kun je links in het menu vinden.

 

Klik hier voor meer info over de BlackBerry Z10 bij Studentmobiel

 

BlackBerry Q10 preorder te bestellen in Nederland

BlackBerry-Q10-preorderNa enige tijd wachten is de nieuwe BlackBerry Q10 eindelijk te koop in Nederland. QWERTY-toestenbord liefhebbers hebben lange tijd na deze telefoon uitgekeken, want het is lang geleden dat er een toptoestel met een QWERTY-toetsenbord op de markt verscheen. De BlackBerry Q10 is de 2e telefoon die uitkomt met het vernieuwde besturingssysteem BlackBerry OS 10, maar de eerste dus met een fysiek toetsenbord.

Vandaag zagen we dat de BlackBerry Q10 beschikbaar is in Nederland bij webshop Belsimpel. Hier kun je dit toestel in preorder bestellen als los toestel, maar ook met diverse abonnementen. Belsimpel geeft een levertijd aan van 5 weken, wat zou betekenen dat je de BlackBerry Q10 eind mei in huis zou hebben. Uiteraard houden we ook in de gaten wanneer andere winkels de BlackBerry Q10 aanbieden en uiteraard kun je op blackberryaanbiedingen.nl dan vergelijken welke winkel de beste BlackBerry Q10 deal heeft.

Wil je meer informatie over de BlackBerry Q10? Kijk dan in op onze toestel pagina in het linkermenu.

 

Kijk voor meer BlackBerry Q10 preorder informatie

 

Gratis BlackBerry Z10 met Tele2 abonnementBlackBerry Z10 met abonnement met vaste prijs

Geen fratsen. Dat zijn de abonnementen van Tele2. Gewoon een abonnement met een vast aantal belminuten, sms-jes en megabytes. En dat voor een vaste prijs per maand. Niks meer en niks minder. De BlackBerry Z10, de eerste telefoon van het bedrijf uit Canada met de BB 10 software, is een smartphone met aanraakscherm en zonder fysiek toetsenbord. Je krijgt nu een gratis BlackBerry Z10 bij een Tele2 abonnement met 300 minuten, 300 sms-en en maar liefst 1.000 MB data. De vaste prijs is €39,- per maand. Het toestel is van jou en blijf jouw eigendom. De contractduur van deze aanbieding is 2 jaar. Bekijk hier de Tele 2 BlackBerry Z10 aanbieding.

 

BlackBerry Z10 Cashback Actie

BlackBerry-cashbackWil je de nieuwe BlackBerry Z10 en heb je nog een oude gsm, waar je niets mee doet? Dan kun je gebruik maken van een cashback actie bij BlackBerry! Als je namelijk de nieuwe BlacKBerry Z10 koopt en je oude telefoon inlevert, dan kun je een bedrag tot €250 terugkrijgen voor je oude telefoon. Als je je oude BlackBerry inlevert, bijvoorbeeld de BlackBerry Bold 9900, dan krijg je €100 terug. Voor de BlackBerry Bold 9700 krijg je €100 terug. Ook met andere merk telefoons kun je gebruik maken van deze casback actie van BlackBerry. Zo krijg je voor een ingeleverde iPhone 4 €190 terug en voor een Nokia Lumia 800 €120. Je kunt op de website van BlackBerry ook zelf uitzoeken hoeveel jouw gebruikte telefoon oplevert. Deze actie geldt wel voor telefoons die na 1 maart 2012 gekocht zijn. Als je je tweedehands gsm inlevert wordt de BlackBerry Z10 dus nog interessanter.

Deze actie geldt trouwens niet alleen voo de BlackBerry Z10, maar ook voor nieuwe BlackBerry 7 smartphones en nieuwe BlackBerry toestellen die nog moeten verschijnen.

 

Kijk hier voor meer informatie over de BlackBerry Cashback actie.

   

2 Jaar lang korting op de BlackBerry Z10 bij Typhone

blackberry-z10-Typhone-actieDe BlackBerry Z10 zal begin maart bij veel telecomshops verkrijgbaar zijn en daarom pakt Typhone nu uit met deze speciale preorder aanbieding. Als je nu namelijk in preorder de BlackBerry Z10 bestelt in combinatie met een T-Mobile Smart Plus 420 abonnement krijg je 2 jaar lang 25% korting op je abonnement. Voor dit BlackBerry T-Mobile abonnement, waarbij elke maand 420 belminuten/smsjes en een 1 GB databundel krijgt, betaal je 24 maanden lang namelijk €38,09 per maand.

Daarnaast krijg je de BlackBerry Z10 (ter waarde van €559) er gratis bij!

De BlackBerry Z10 is het nieuwste BlackBerry toestel met het eveneens nieuwe besturingssysteem BlackBerry OS10. Wil je meer informatie over de nieuwe Z10? Kijk dan in het menu links!

 

kijk hier voor de Typhone BlackBerry Z10 aanbieding.

   

BlackBerry Z10 Binnenkort Verkrijgbaar

BlackBerry-Z10-actie-studentmobielDe BlackBerry Z10, die gisteren gepresenteerd werd in New York is over enkele weken in Nederland al verkrijgbaar. Webshop Studentmobiel denkt de nieuwe BlackBerry 19 februari te kunnen leveren. Je kunt nu al de BlackBerry Z10 preorder bestellen voor €566 in zowel zwart als wit. Ook kun je de nieuwe BlackBerry gsm bestellen in combinatie met abonnementen. We houden diverse webshops in de gaten en als de BlackBerry Z10 of de BlackBerry Q10 (met QWERTY toetsenbord) te koop is, dan kun je het hier lezen! Wil je meer info over dit nieuwe toestel, lees dan onze uitgebreide BlackBerry Z10 review.

 

Kijk hier om de BlackBerry Z10 bij Studentmobiel te bekijken

   

GSMTopdeal BlackBerry Aanbiedingen

gsm-topdeal-logoGSMTopdeal biedt zeer scherpe T-Mobile abonnementen in combinatie met mobiele telefoons van diverse merken. Bij deze T-Mobile kortingen krijg je altijd 2 jaar lang korting die op kan lopen tot meer dan 50%. Ook is de telefoon zelf vaak gratis. In dit artikel zullen we BlackBerry GSMTopdeals voor je op een rijtje zetten. Betere BlackBerry aanbiedingen met een T-Mobile abonnement ga je niet vinden.

 

Gratis BlackBerry Curve 9320 voor €17,45 per maand. Bij een nieuw BlackBerry Curve 9320 abonnement op GSMTopdeal krijg je de telefoon gratis en 2 jaar lang maar liefst 54% korting op een T-Mobile Bel & SMS & Web 125 abonnement. Bij dit abonnement heb je elke maand de beschiking over 125 belminuten, 125 smsjes en een 300 MB databundel, die je kunt upgraden naar 500 MB voor €1. Heb je liever een grote bel- en sms bundel dan kun je ook kiezen voor Bel & SMS & Web 175 abbo, waar je elke maand 175 belminuten, 175 smsjes en 400 MB databundel krijgt. Deze BlackBerry Curve 9320 is zowel verkrijgbaar in zwart als wit i.c.m. deze aanbieding.

 

BlackBerry Bold 9900 met 2 jaar lang 55% korting op T-Mobile abonnement. GSMTopdeal biedt ook de duurdere Bold 9900 aan met een voordelig abonnement. Met een T-Mobile Bel & SMS & Web 250 abbo (250 belminuten, 250 smsjes, 500 MB) krijg je 24 maanden lag 55% korting op je abonnement en betaal je maar €22,45 per maand. Voor de BlackBerry Bold 9900 zelf betaal je bij dit T-Mobile BlackBerry abbo €154,95.

 

Wil je meer weten of één van de BlackBerry telefoons hierboven? Klik dan op de desbetreffende telefoon in linkermenu. Hier vind je ook andere aanbiedingen voor de telefoon.

   

Page 1 of 3