BlackBerry Zakelijk Aanbiedingen

Op deze pagina vind je een overzicht van de 4 beste zakelijke aanbiedingen van dit moment. In totaal zullen we vier online shops belichten met goede aanbiedingen voor de ondernemer, MKB-er, ZZP-er en alle andere zelfstandigen. De zakelijke BlackBerry aanbiedingen zijn allemaal exclusief BTW.

 

KPN

KPN is een van de telecomproviders met een groot en populair zakelijk aanbod. Voor ZZP-ers, ondernemers, het MKB of grootzakelijke gebruikers zijn speciale aanbiedingen beschikbaar.

 

Klik op onderstaand logo om alle zakelijke aanbiedingen van KPN te zien.

KPN logo

Vodafone

Bekijk hier alle zakelijke BlackBerry aanbiedingen van Vodafone. Alle nieuwste BlackBerry telefoons tegen de scherpste tarieven.

 

De goedkoopste zakelijke Vodafone abonnementen vind je op deze pagina.

 

Heb je al een goed werkende BlackBerry smartphone? Kies dan voor een zakelijk sim only abonnement van Vodafone. Wilt u gebruik maken van BlackBerry diensten, selecteer dan bij 'Extra's' de zakelijke BlackBerry Internet bundel.

Vodafone zakelijk abonnement

Ritel

 

Ook bij Ritel zijn verschillende aanbiedingen met BlackBerry telefoons in combinatie met een zakelijk abonnement. Ritel biedt losse telefoons, sim only abonnementen met BlackBerry bundels (zakelijk) en toestel abonnementcombinaties.

 

Klik op onderstaand logo voor alle zakelijke BlackBerry aanbiedingen van Ritel.

 

ritel

Castle Business

Castle Business is ook zo'n partij met veel ervaring in het B2B segment. Voor alle populaire BlackBerry telefoons vind je er aanbiedingen van bijvoorbeeld T-mobile en KPN. Klik hier voor alle BlackBerry aanbiedingen voor ondernemers.

 

Ook kun je uiteraard terecht voor zakelijke Sim Only aanbiedingen (ook voor BlackBerry's) en Verlengingen.

 

Castle Telecom biedt ook veel cadeau's bij uw zakelijke abonnement. Bekijk hier alle zakelijke telecom cadeau's.

 


Op deze pagina hebben we de beste shops geselecteerd voor een goedkoop zakelijk BlackBerry abonnement. Deze shops hebben BlackBerry zakelijke bundels voor ZZP'ers, MKB en groot bedrijf.  BlackBerry zakelijke abonnementen zijn BTW aftrekbaar en je kunt de abonnementskosten als bedrijfskosten rekenen.

BlackBerry is al jarenlang een betrouwbare partner wereldwijd, en biedt het veiligste netwerk voor uw bedrijf. RIM werkt met eigen servers, in tegenstelling tot andere smartphone producenten, waardoor het de nummer 1 is op het gebied van veiligheid en efficiƫntie van datatransport. Voor meer informatie op dit gebied verwijzen wij naar de BlackBerry Enterprise Server pagina van RIM.